Aer conditionat mono-split FUJITSU INVERTER 12000 BTU

Pentru informatii legate de pretul acestui produs va rugam contactati-ne.

Uşor de instalat şi de întrebuinţat, pentru o viaţă confortabilă.
Singurul care are clasa de eficienţă energetică dublă A/A (A de la răcire şi A de la încălzire).

Caracteristici principale:

  • Confort maxim. Curentul de aer este dirijat astfel încât să nu te deranjeze; aerul răcit/încălzit ajunge la distanţe mari. Flapsuri acţionate automat asigură un confort maxim, prin menţinerea temperaturii constante, dirijeză aerul climatizat către tavan la funcţionarea pe rece şo către podea la funcţionarea pe cald.
  • Adaptare perfectă. Păstrează un confort maxim prin menţinerea temperaturii constante la interior prin auto-adaptarea modului de funcţionare la temperatura mediului exterior. Cu ajutorul funcţiei climatronic aparatul îşi alege automat modul de funcţionare pe rece sau pe cald în funcţie de temperatura aleasă la interior şi la temperatura de afară.
  • Pornire automată. Poate asigura controlul continuu al temperaturii ambientale, fără a fi nevoie de supraveghere în cazul penelor de curent. În cazul unei întreruperi temporare a alimentării, echipamentul va reporni automat în starea de funcţionare în care era înainte de producerea incidentului, odata ce alimentarea este restabilită.
  • Dezumificare. Scade umiditatea în aer şi creşte confortul. Dezumificare eficientă controlată de micro-computer.