Aer conditionat caseta FUJITSU

Pentru informatii legate de pretul acestui produs va rugam contactati-ne.

Casetele de tavan Fujitsu au fost intotdeauna unele dintre cele mai subtiri modele disponibile pe piata invingand astfel competitia in instalare. Cu o dimensiune a grilei de 20mm si datorita incadrarii perfecte in tavan, acestea raman preferatele utilizatorilor in ceea ce priveste climatizarea. Fujitsu realizeaza un nou succes cu tehnologia 'Slender Fit'.

Proiectat special pentru a fi incadrat in tavanele dificile, mecanismul 'Slender Fit', permite ca pozitia casetei sa fie ajustata in functie de grila, reducand astfel din inaltimea aparatului cu 35mm.
Mecanismul ‘Slender Fit’ va asigura o potrivire perfecta a casetelor de aer conditionat in spatiile inguste ale tavanelor.

Toate modelele de casete beneficiaza de sistemele de multi-directionare a fluxului de aer, care permite aerului conditionat sa fie distribuit in doua, trei sau patru trepte.

Alte caracteristici de care beneficiaza casetele Fujitsu sunt:
  • Modul automat de reglare a jetului aerului.
  • Auto-Changeover -regleaza in mod automat modul Incalzire si modul Racire pentru a mentine o temperatura confortabila.
  • Aerul conditionat poate fi difuzat prin intermediul tubulaturii de distributie
  • Functie de programare saptamânala

Functia de programare saptamânala
Bara de programare permite confirmarea simpla a operatiilor efectuate. Puteti opri si porni aparatul în timp ce utilizati programatorul. Operarea acestuia a fost simplificata.

Spre exemplu este posibila utilizarea programatorului saptamânal numai dimineata, aparatul fiind pornit manual de catre utilizator seara. Modelul actual permite memorarea timpului programat si repetarea operatiunilor selectate, în fiecare zi, la aceeasi ora. Este afisat programul zilnic de functionare.

Întretinere usoara
Panoul de comanda este usor accesibil, în vederea executiei lucrarilor de întretinere. Accesul este asigurat de o gura de vizitare de mari dimensiuni.