Unitate exterioara multisplit FUJITSU

Pentru informatii legate de pretul acestui produs va rugam contactati-ne.

Sistemul Multi Split este recunoscut pentru flexibilitate, permitand camerelor sa fie incalzite sau racite de un singur condensator. Inca o data Fujitsu ofera o selectie inbatabila de modele interioare si de condensatoare. Primul pas este sa te hotarasti daca ai nevoie de 2,3,4 sau 5 unitati de interior si pe urma (in functie de sistemul ales) poti alege dintr-o paleta larga de modele de perete sau casete de tavan.
Tehnologia automata controlata cu ajutorul microcomputerului regleaza jetul de aer potrivindu-l schimbarilor de temperatura ale camerei, in timp ce jaluzelele cu baleaj automat asigura distribuirea aerului in tot spatiul.
De mana sau fixate de perete, telecomenzile fac ca utilizatorul sa detina controlul:start/stop, programare, setari de temperatura, control viteza, directia jetului de aer,etc.
Economisirea energiei
Sistemul multiplu cu inverter DC, de mare randament permite economisirea energiei si are o eficienta cu 50% la mare decât un sistem multiplu cu viteza constanta. Sistemul de racire optimizat, cu Inverter asigura functionarea aparatului la capacitate, chiar si în conditii de suprasolicitare.
Compresor cu rotor dublu, pentru DC
Eficienta sistemului este asigurata de adaptarea vitezei de rotatie, în functie de solicitare (viteza mare în situatii de solicitare, viteza mica în conditii normale), mai ales în conditiile utilizarii îndelungate a aparatului, ceea a ce are ca efect generarea unui volum mare de aer, cu consum mic de energie. Rotorul dublu produce vibratii mici si functioneaza cu zgomot redus.
Instalare flexibila
Unitatile de exterior sunt compatibile cu o mare varietate de conditii de instalare, datorita traseului frigorific de 30 m, în cazul modelului AOY24LMBK2, respectiv de 60m, în cazul modelului AOY30LMAW4.