Accesorii

Necesare pentru realizarea sistemelor de climatizare si ventilatie sunt elementele de distributie a aerului. CLIMAVENT CONSTRUCT S.R.L comercializeaza toata gama de accesorii si consumabile pentru sistemele de climatizare si ventilatie: ventilatoare, grile cu simpla si dubla deflexie, anemostate, valve circulare, tubulatura flexibila izolata/neizolata, tubulatura si piese speciale din inox, tabla zincata sau material preizolat ALP, console de sustinere, banda de aluminiu, agent frigorific, teava de cupru, izolatie pentru teava, etc.

Pentru detalii, informatii suplimentare sau comenzi, va rugam sa ne contactati.

Slot difuzor

Descriere: slot difuzor/difuzor liniar cu fante (1-8 fante) cu lamele dirijare jet aer. Material: profil din aluminiu special extrudat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: introducere aer; posibilitatea de conectare a tronsoanelor si designul il recomanda pentru instalarea in perete/tavan in spatii rezidentiale, comerciale sau birouri.

Valve de introducere si evacuare

Descriere: Valve circulare de introducere si evacuare, din otel vopsit alb. Aplicatii: introducere/evacuare aer, inglobate in sisteme de climatizare-ventilatie; uzual sunt destinate spatiilor mici.

Grila de transfer

Descriere: Grila de transfer cu jaluzele fixe si contrarama. Material: profil din aluminiu special extrudat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: transferul aerului intre doua incinte; amplasarile uzuale sunt in usa sau in perete.

Grila exterioara cu plasa de sarma

Descriere: Grila de exterior, antiploaie, cu plasa metalica de protectie. Material: profil din aluminiu special extrudat, plasa din otel galvanizat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: protectia deschiderilor de ventilatie impotriva patrunderii apei pluviale, pasarilor, insectelor, rozatoarelor, frunzelor etc.; pot fi folosite si in situatiile in care este necesara circulatia libera a aerului intre diferite spatii.

Placa preizolata

Panou din poliizocianurat expandat, rigid, panou termoizolat. Densitate 46(+/-2)kg./m3. Strat presat de aluminiu de 80 microni pe ambele fete. Standard: 4000 mm x 1200 mm x 20 mm. Rezistenta la foc clasa 0 – 1 conform decretului din Marimea 26/06/84 dat de ministerul italian. Spuma fara C.F.C. Ambalaj : 48 m2

Anemostat patrat sau rectangular

Descriere: Anemostat patrat sau rectangular, cu difuzie pe 1, 2, 3 sau 4 directii. Material: profil din aluminiu special extrudat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: admisia aerului, inglobate in sisteme de climatizare-ventilatie, montaj in tavan fals sau tavan casetat.

Anemostat circular

Descriere: Anemostat circular. Material: profil din aluminiu special extrudat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: admisia aerului, inglobate in sisteme de climatizare-ventilatie, montaj in tavan fals sau tavan casetat.

Grila cu simpla deflexie (aspiratie/evacuare)

Descriere: Grila de ventilatie cu jaluzele mobile. Material: profil din aluminiu special extrudat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: in general pentru evacuarea aerului (pot fi folosite si pentru admisie), inglobate in sisteme de ventilatie a aerului, montaj in tavan fals tavan casetat, grinzi aparente.

Grila cu dubla deflexie (refulare/introducere)

Descriere: Grila de ventilatie cu jaluzele mobile. Material: profil din aluminiu special extrudat. Finisaj: alb sau aluminiu natural anodizat. La cerere sunt disponibile si alte culori. Aplicatii: atat pentru admisia, cat si pentru evacuarea aerului, inglobate in sisteme de ventilatie, montaj in tavan fals tavan casetat, grinzi aparente.