Servicii

Climatizare - Ventilatie

Consultanta in alegerea echipamentului

Pentru alegerea optima a aparatului de aer conditionat sau a echipamentului de climatizare-ventilatie, oferim intotdeauna mai multe variante, astfel incat Dumneavoastra, in calitate de client sa puteti analiza, compara si apoi sa puteti alege echipamentul care raspunde cel mai bine cerintelor Dumneavoastra, atat din punct de vedere tehnic si estetic, cat si din punct de vedere financiar.

Livrare gratuita

Toate echipamentele de aer conditionat, climatizare si ventilatie sunt livrate la adresa indicata de client, la data si ora stabilita de comun acord cu acesta. Transportul produselor se face gratuit in Cluj-Napoca, Floresti si Baciu, si contracost pentru alte localitati, cu masinile proprii sau prin intermediul firmelor de curierat.

Montaj si punere in functiune

Prin personalul propriu specializat, efectuam montajul si punerea in functiune a tuturor aparatelor de aer conditionat, sistemelor de climatizare si ventilatie comercializate de societatea noastra.

Garantie

Perioada de garantie de care puteti beneficia la achizitionarea unui aparat de aer conditionat variaza intre  2 si 5 ani, in functie de tipul echipamentului.

Service

Activitatea de service este una deosebit de importanta, intrucat de felul in care sunt intretinute aparatele de aer conditionat, echipamentele de climatizare si cele de ventilatie depinde in foarte mare masura durata de viata a acestora. Pentru echipamentele comercializate, societatea noastra asigura SERVICE si mententanta atat in perioada de garantie, cat si in perioada post-garantie*.

Cateva din operatiunile de SERVICE efectuate sunt:

  • verificare echipament (unitate interioara, unitate exterioara)
  • igienizare (curatare filtre si alte componente, dupa caz)
  • recompletare cu agent frigorific
  • alte operatiuni specifice sau necesare, dupa caz.

Demontare-remontare

Asiguram servicii de demontare si remontare aparate de aer conditionat, climatizare si ventilatie, la cererea clientului.